Historiek

Een motorfreak in hart en nieren.

Zaakvoerder Johan Caset is altijd al een motorfreak in hart en nieren geweest en al van kleins af aan met motoren bezig. 

Na een zestal jaar actief motorcrosser te zijn, vond Johan het tijd zijn helm in de wilgen te hangen en besloot hij samen met zijn vrouw Martine een motorzaak te starten. Nadat de eerste steen werd gelegd in 1988 langs de Brugsebaan te Lichtervelde werd de zaak in 1993 reeds uitgebreid. Een ruime en moderne toonzaal moest nog meer mensen naar deze motorzaak lokken, die intussen al flinke proporties begon aan te nemen. 

Nog eens twee jaar later moest een nieuwe werkplaats worden bijgebouwd en kreeg de winkelruimte een tweede verdieping aangemeten, specifiek bestemd voor kledij en toebehoren. In 2001 werd de zaak nogmaals volledig herbouwd en een totaal nieuw complex met modern atelier en drie verdiepingen opende zijn deuren. 

Intussen is de naam gekend in het ganse land en is Caset officieel verdeler van de merken: Suzuki en Honda en er zijn steeds een hondertvijftigtal topoccasies te bezichtigen. De naam Caset staat ook garant voor een goede service na verkoop en men vindt er ook een etage volledig toegewijd aan kledij en toebehoren van verschillende topmerken. 

Kortom, bij Caset vind je alles voor de motorliefhebber en het is zeker een bezoek meer dan waard.