Service

Uitmuntende service = Top prioriteit!

Een geselecteerd topteam van steeds bijscholende professionals staat in onze werkplaats garant voor de beste verzorging van uw machine. Dit met de allernieuwste apparatuur zodat de hoog techno-logische eisen van uw motorfiets gegarandeerd ingevuld kunnen worden.

Na telefonische afspraak met de service overste is uw motorfiets in professionele handen voor ieder probleem groot of klein, of gewoon voor het periodieke onderhoud.

Ook in noodgevallen kan u rekenen op Caset! De depannagedienst zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk terug op de baan bent.

Is uw motor klaar voor zijn winterslaap? 

We hebben een prachtig najaar gehad en voldoende uren zon om nog mateloos te touren. Maar nu komen de eerste vriestemperaturen er aan en verdwijnt de motor onder zijn winterdeken.

Dit zijn enkele puntjes waar je tijdens de winterstalling best rekening mee houdt:
- Batterij regelmatig bijladen met een druppellader 
- Leg een stuk karton of oud tapijt onder de motor tegen opstijgend vocht(zeker in een koude ruimte)
- Vul de benzinetank, zodat er zich geen condens kan vormen op de binnenkant van je tank met roestvorming tot gevolg. 
- Plaats de motor op de middenbok of paddockstand om vervorming van de band tegen te gaan bij zachtere druk die ontstaat als de motor enkele maanden stilstaat. 
- Spuit de blanke metalen componenten in met een conserverende spray, zodoende blijven die gevrijwaard van roest of oxidatie. 

Als je bij de opstart na de winter toch problemen ondervindt kunt u contact opnemen met Paul die verantwoordelijk is voor het onderhoud en de dienst naverkoop. U kunt hem telefonisch bereiken op 051/72 55 12 *1 of via onderstaand formulier.

Contactformulier

*Verplicht in te vullen velden